Om os

- HR Company er en partnerdrevet virksomhed

Skræddersyede HR-løsninger

Vi taler i et sprog, du forstår og gør vores bedste for at sikre din virksomheds og dine medarbejderes trivsel.Vi arbejder med passion og integritet. Du vil altid blive mødt med ærlighed og interesse for dig og din virksomhed.

Værd at tale med

HR Company er ekstern leverandør af HR-ydelser og juridisk rådgivning.

Vi hjælper små og mellemstore virksomheder uden egen HR-afdeling og assisterer interne HR-funktioner ved specialopgaver

HR Company er en partnerdrevet virksomhed bestående af professionelle og kompetente medarbejdere Når du kontakter os, får du med det samme fat i en, som er i stand til at give tilbud og tage beslutninger.

Hos HR Company møder du drevne specialister med mange års erfaring på de områder, vi hver især beskæftiger med.

I øjenhøjde

Vores mål er at gøre HR enkelt, personligt og værdiskabende.

Enkelt i den forstand, at vi taler i et sprog, du forstår. Enkelt, fordi det er lettere at få noget positivt ud af en proces, hvis man har et godt indblik og overblik.

Personligt i den forstand, at vi i enhver sammenhæng taler til dig og netop din virksomhed. Vi har ingen standardløsninger, men tilpasser os, som det fungerer bedst for dig.

Værdiskabende i den forstand, at vi tror på, at vores arbejde både er vigtigt, men også enormt givende for din virksomhed. Vi skaber værdi for dine medarbejdere, og dermed også for dig og din virksomhed.

Fleksibilitet

Vi har ingen standardløsninger, men foretrækker at køre samarbejdet på dine præmisser.

Vi sætter os ind i netop dine behov, og lader det være afsæt for vores samarbejde. Vi gør en stor indsats for at stå til rådighed, præcis når du har brug for os.

Et samarbejde med HR Company kan se ud på mange måder; vi kan levere hele løsninger, konsulenttimer eller abonnementsløsninger.

Tag en snak med os, så skræddersyer vi en løsning, der passer til dig. Vi kommer gerne til dig og tager en samtale. Men du er selvfølgelig også velkommen på vores kontor i Lystrup.

Trivsel

Vi tror på, at når du gør dit bedste for dit personale, gør de deres bedste for din virksomhed.

Trivsel kan være mange ting, og i HR Company kan vi hjælpe dig med at øge dig og dine medarbejderes trivsel.

Vi kan blandt andet lave professionelle personprofiler, som giver bedre kommunikation og teamsammensætning. Vi kan også skræddersy et uddannelsesforløb, som øger dine medarbejders kompetencer, så de føler, at de er bedre klædt på til at løse en opgave.

Når dine medarbejdere trives, vil deres effektivitet øges.