Juridisk rådgivning

- vi hjælpe dig med rådgivning og sparring

Generelt om juridisk rådgivning

Som virksomhedsejer og arbejdsgiver er det en fordel at have styr på de juridiske dokumenter, så som kontrakter, personalehåndbøger og overenskomster.

Det er vigtigt

at alle juridiske dokumenter er skrevet ned på forhånd, og samtidig er så retvisende som muligt. Hvis spillereglerne er aftalt på forhånd, er der mindre at diskutere i løbet af ansættelsen. Jo mere retvisende de er, jo nemmere er det for medarbejder og arbejdsgiver at agere hensigtsmæssigt.

En anden fællesnævner for de juridiske dokumenter er, at fejl kan koste dyrt – bogstaveligt talt. I visse situationer kan medarbejdere rejse krav om f.eks. efterbetaling, og er deres krav sagligt, er der ikke andet for, end at punge.

Alle virksomheder er forskellige

og kræver derfor forskellige dokumenter og retningslinjer.

I HR Company kan vi hjælpe dig med rådgivning og sparring. Vi kan udfærdige dokumenter for dig, eller hjælpe dig til bedre at forstå de dokumenter, du allerede har. Du kan også tage fat i os, hvis du allerede står i en konflikt i forbindelse med kontrakter, overenskomster eller lignende.

Kontakt os her, for en uforpligtende samtale, eller læs mere om de forskellige dokumenter og aspekter ved at klikke på overstående knapper.