Udvikling og uddannelse

Vi tror at ny viden og læring skal trænes

Kontrakter

Generelt om uddannelse

Som virksomhedsejer eller arbejdsgiver ved du, at din virksomhed er afhængig af dine medarbejdere og deres evner til at løse de opgaver, de bliver stillet. Derfor er der stor værdi i at udvikle dine medarbejderes evner og kompetencer.

Undersøgelser viser at 1/3 af jobskifte sker fordi medarbejdere har et ønske om personlig og faglig udvikling. Hvis du ønsker at fastholde dygtige medarbejdere i din virksomhed, er det derfor vigtigt at investere i deres udvikling.

Udvikling og gode kompetencer kommer ikke af sig selv. Et skræddersyet uddannelsesforløb kan løfte dine medarbejderes kompetencer til et højere niveau.

Vi tror at ny viden og læring skal trænes. Derfor vil vores undervisning altid være et mix af øvelser, oplæg og gruppearbejde.

Alder er ingen hindring for udvikling.

For mange er skolebænken et overstået og glemt kapitel, men vi, i HR Company, er overbeviste om, at man sagtens kan lære en gammel hund nye tricks. Vi tilrettelægger undervisningen, så dine medarbejdere får mest muligt ud af forløbet – uanset om de er vant til skolebænken eller ej.

Vi skræddersyr uddannelser til din virksomhed. Det kan være en uddannelse, der foregår på arbejdspladsen eller i samarbejde med AMU og Erhvervsakademierne. Vi er akkrediteret til at undervise og eksaminere på ovenstående uddannelsesinstitutioner.

Vores primære undervisningskompetencer

Der er udviklingsmuligheder inden for alle felter, og jo dygtigere dine medarbejdere bliver, jo bedre resultater er de i stand til at skabe for din virksomhed.

Kort sagt bestræber vi os på at dygtiggøre netop dine medarbejdere, så de kan skabe værdi for din virksomhed.

I HR Company kan vi assistere dig i udviklingen af dine medarbejdere på flere punkter. Vi bruger tid på at lytte til dig og afdække din virksomheds behov. Vi udfordrer dig og giver dig sparring, der rækker fremad.

Er du interesseret i at udvikle dine medarbejderes kompetencer, eller vil du høre nærmere om de forskellige tilbud, så er du velkommen til at kontakte os.